Kontakt os

Vi er Vaand ❤

Vaand ApS
Havneparken 8.2.8
6000 Kolding
Danmark

CVR: 37307440
E-mail: [email protected]
Telefon: 30 12 96 66

Kontakt os her:

Vi svarer tilbage på denne e-mail

Ofte stillede spørgsmål

Har I dansk lager og sender I fra Danmark?

Ja, vi er en dansk virksomhed med lager i Kolding. Alle varer bliver sendt herfra med GLS. På den måde kan vi garantere hurtig levering indenfor få dage.

Hvordan ved I at jeres filtre virker?

EcoPro er testet af det uafhængige laboratorium SimpleLab i San Francisco, som specialiserer sig i testning af vand. Her får EcoPro en score på 98/100. Resultaterne er offentlige og du kan hente rapporten her.

Hvor ofte skal filtrene skiftes?

Filteret i din EcoPro skal skiftes hver 3. måned, for at vi kan garantere for filterets effektivitet. Når du køber hos os online, sender vi en påmindelse cirka 14 dage før at filteret skal skiftes, så du altid kan være sikker på at filteret virker optimalt.

Hvad er filtrene lavet af?

Filterholderen som sættes på vandhanen, er lavet af ABS- og PC-plastic som er fri for BPA og phthalater. Selve filteret i filterholderen som skal skiftes hver 3. måned er lavet kokosnøddeskal (70%), hvilket er naturligt nedbrydeligt, og de sidste 30% er lavet af UHMW, og der bliver konstant arbejdet på at gøre det endnu mere miljøvenligt.

Hvilket firma bliver pakkerne sendt med?

Vi sender alle vores pakker med GLS som har 1-2 dages levering. Alle pakker bliver sendt med Track&Trace, så du kan følge pakken til din dør.

0

Din indkøbskurv er tom